Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Visan, Cezar Ion si Horia Romanescu se numara printre angajatii TVR care vor fi concediati de la 1 februarie, dupa cum au declarat pentru MEDIAFAX surse din Televiziunea Romana.

O lista cu salariatii TVR care urmeaza sa fie preavizati in vederea concedierii colective a fost publicata, luni seara, pe pagina de intranet a TVR.

Lista cuprinde 627 de nume, intre care se regasesc Gianina Corondan, Elise Stan, Sanda Visan, Irninis Miricioiu Radulescu, Dan Radu, Adriana Titieni, Cezar Ion, Horia Romanescu, Constantin Trofin si Tudor Calin Zarojanu.

Situatiile unora dintre persoanele care se afla pe aceasta lista sunt insa diferite. Astfel, unii dintre angajati au participat doar la unele dintre cele trei etape de evaluare (depunerea unui memoriu de activitate, sustinerea unui test grila si a unui interviu).

Unii angajati ai TVR, care se regasesc pe lista persoanelor ce vor fi concediate de la 1 februarie, au considerat din start ca procedurile nu au fost respectate si au preferat sa nu se prezinte la selectia de personal. Surse au declarat ca in aceasta situatie s-ar afla Cezar Ion.

Consiliul de Administratie (CA) al TVR a aprobat, pe 23 ianuarie, punerea in aplicare a noii scheme organizationale a institutiei, care va deveni operationala de la 1 februarie si care va contine 2.450 de locuri de munca. Atunci, CA a aprobat si suplimentarea organigramei TVR cu 55 de cazuri sociale (incluse in cele 2.450). Hotararea de suplimentare a numarului angajatilor SRTv a fost adoptata cu 8 voturi "pentru" si 5 "impotriva", potrivit unui comunicat al TVR de la momentul respectiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.