Actorul Johnny Depp a fost dat in judecata pentru ca l-a lovit pe managerul de locatie al echipei filmului "City of Lies", despre moartea lui Notorius B.I.G., scrie The Hollywood Reporter.

Greg "Rocky" Brooks sustine, in plangerea depusa la un tribunal din Los Angeles, ca Depp l-a lovit de doua ori cu pumnul si ca a fost concediat pentru ca a refuzat sa promita ca nu il va actiona in judecata in urma incidentului petrecut pe platourile de filmare.

Brooks i-a dat in judecata si pe regizorul filmului si producatorii acestuia, cerand daune nespecificate.

In filmul "City of Lies", programat sa fie lansat pe 7 septembrie, Johnny Depp joaca rolul unui detectiv de politie din Los Angeles care a investigat mai multi ani moartea rapperului Notorious B.I.G. (1972-1997), al carui nume real era Christopher Wallace.

Brooks spune ca, in aprilie 2017, cand productia era filmata sub numele "Labyrinth" la hotelul Barclay din centrul orasului Los Angeles, l-a informat pe regizorul Brad Furman ca un cadru cu Depp urma sa fie ultimul filmat in noaptea respectiva afara, din cauza aprobarii primite.

Conform documentelor depuse, Furman l-a fortat pe Brooks sa isi depaseasca atributiile si sa il anunte el pe Depp ca filmarile aveau sa se incheie. Brooks a declarat ca Depp, care parea baut, i-a strigat mai multe obscenitati si, "furios", l-a lovit cu pumnul in zona toracica.

Inainte ca garzile de corp sa il indeparteze, Depp i-ar fi strigat lui Brooks, care nu a reactionat: "Iti dau 100.000 de dolari sa ma lovesti in fata acum!".

Brooks a afirmat ca a revenit pe platouri lunea urmatoare, cand i-a fost cerut de catre producatorul de la Good Films Productions sa scrie si sa semneze o declaratie prin care se angaja sa nu intenteze proces in urma incidentului, managerul de locatie spunand ca a fost concediat imediat dupa ce a refuzat.

Partile implicate in proces nu au comentat, informeaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.