LifeStar 12 Mai 2008 00:57
Sentimente. In ultima emisiune "Dansez pentru tine", cei doi indragostiti au incins ringul cu un tango senzual si o dovada de iubire
Daca pana acum Smiley nu agrea foarte mult dansurile pline de erotism, considerand ca acestea nu il caracterizeaza, vineri seara, in editia speciala a concursului "Dansez pentru tine", cantaretul a demonstrat ca atunci cand este vorba de iubita sa nu mai tine cont de preferintele lui. Acesta a acceptat sa danseze pentru ultima oara un tango pasional, partenera sa obisnuita, Adriela, fiind inlocuita de Laura Cosoi. In plus, pentru a-si demonstra dragostea, cei doi au incheiat dansul cu un sarut senzual care a smuls aplauzele publicului. Nici Iulia Vantur nu s-a lasat mai prejos si a aratat ca stie sa danseze, prezentatoarea incalzind ringul cu o combinatie de salsa si samba alaturi de colegul ei de la stiri, Cosmin Stan, campionul sezonului al treilea al concursului "Dansez pentru tine".

Un alt dans cu elemente de erotism a fost tango-ul Deliei si al Cristinei Rus. Cele doua blonde au reusit sa incinga spiritele, mai ales dupa ce Cristina Rus i-a rupt camasa iubitei lui Matteo, lasand sa se zareasca sutienul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.