"Vaults", difuzat sambata, la ora 20.30, si duminica, de la ora 12.30, prezinta debutul Madonnei, care s-a lansat la prima editie a premiilor MTVVideo Music Awards.

MTV s-a dus pana in Spania ca sa o vada filmandvideoclipul "Take a bow", i-a fost alaturi si la filmarile pentru "Die Another Day" si a rasplatit-o mereu cu o multime de premii. Madonna a fost nelipsita de la TRL, unde si-a promovat toate albumele si a participat si la "Pimp My Ride", unde si-a lasat dubita cu care mergea in tinerete la concerte pe mana echipei MTV.

In weekendul special din 10 si 11 mai, fanii Madonnei isi incep si isi incheie ziua cu regina muzicii pop. Ei au ocazia sa afle totul despre viata ei controversata, despre relatia ei cu presa, despre viata ei personala si succesul muzical.

Si asta direct de la ea, in cadrul a doua show-ri de exceptie: "Breakfast with Madonna" si "Dinner with Madonna"! In plus, MTV ia un fan impatimit si il surprinde cu o intalnire cu diva pop.

"FANatic", difuzat duminica, la ora 16.30, este show-ul care ii ofera aceasta sansa unica unui norocos. Fanul in cauza este pacalit de catre prieteni, complici MTV, care in loc sa il duca la film sau la suc, il duc
la cea mai speciala intalnire din viata lui.