LifeStar 6 Mai 2008 01:34
La doi ani dupa ce a participat la Eurovision, unde a obtinut locul 4, Mihai inca mai are de castigat de pe urma piesei “Tornero”. Piesa l-a transformat intr-unul dintre cei mai solicitati solisti in campania electorala, datorita mesajului sugestiv, pentru cei care isi doresc inca un mandat: “Ma voi intoarce”. Traistariu va avea 50 de concerte, pentru care va primi peste 100.000 de euro.

Patron de restaurant, supermarket, coafor, companie de taxi si magazin de birotica, Mihai Traistariu este artistul care se poate lauda cu cele mai multe afaceri.

Fara a fi sfatuit de vreun specialist, solistul s-a orientat catre business-uri cu servicii si produse de larg consum, care nu au necesitat investitii majore, pentru a se asigura ca, in cazul in care ar da faliment, nu ar pierde foarte multi bani.

Si, ca orice patron care se respecta, Mihai nu se ocupa personal de nici una dintre aceste afaceri, solistul delegandu-si fie membrii familiei, fie cei mai apropiati prieteni sa-i managerieze investitiile.

Si, cum el insusi se declara iubitul-model, Mihai nu putea sa o neglijeze nici pe viitoarea lui sotie, Ioana. Anul acesta, ea va absolvi Facultatea de Kinetoterapie, la Cluj, iar Traistariu s-a gandit sa-i faca un cadou, pe care, de altfel, i l-a promis inca de anul trecut: un cabinet de masaj medical.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.