LifeStar 2 Mai 2008 02:16
Penal. Omul de afaceri risca sapte ani de inchisoare dupa ce a refuzat sa sufle in fiola si sa mearga la INML pentru analize
Multimiliardarul Dan Nicorescu risca sapte ani de inchisoare dupa ce, in noaptea de miercuri spre joi, s-a urcat baut la volanul unuia dintre autoturismele sale de lux si a provocat un accident in lant soldat cu ranirea unei femei. Mai mult decat atat, Nicorescu a incercat sa fuga de la locul incidentului, insa a fost oprit, inainte sa dispara, de un echipaj al politiei.

Potrivit anchetatorilor, in jurul orei 00.30, omul de afaceri, care conducea un Bentley, circula pe bulevardul Lascar Catargiu dinspre Piata Romana catre Piata Victoriei. Chiar in fata Sectiei 1 Politie, Bentley-ul lui Nicorescu a lovit din spate un BMW condus de o studenta, dupa care a ricosat intr-un Citro Afaceristul are masini de 1,5 milioane de euro Nicorescu detine o impresionanta colectie de masini de lux, a carei valoare este estimata la aproximativ un milion si jumatate de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.