Surorile i-au platit unui chirurg 24.000 de dolari pentru operatii de marire de sani, dar acestea nu au reusit insa, iar forma sanilor nu a fost nici pe departe cea pe care gemenele au cerut-o. "Este cel mai mare cosmar al nostru", a spus Gabriela. "Ne simtim de parca suntem ciudatenii de la circ. Suntem deformate si e groaznic sa traiesti asa. increderea noastra a fost zdruncinata si nu ne mai simtim deloc sexy", s-a mai confesat ea.

Potrivit tabloidului "News of the World", Cheeky Girls nu au recunoscut pana de curand ca au apelat la chirurgia estetica din cauza "rusinii", dar s-au hotarat sa vorbeasca pentru a le avertiza pe alte femei despre pericolele la care se pot expune. Fetele au povestit ca se hotarasera sa faca operatiile estetice cu silicon pentru ca aratau "ca niste baietei de 12 ani" si ca nu puteau sa aiba incredere in viata sentimentala.

Monica a dat chiar detalii despre neregulile operatiilor, iar surorile au acceptat sa pozeze pentru o revista, dorind astfel sa arate greselile doctorului. Gabriela Irimia a povestit ca i-a fost foarte greu sa ii spuna iubitului ei, parlamentarul britanic Lembit Opik, despre nereusita operatie, dar ca, atunci cand a facut-o, acesta "nu a ras si nici nu a tachinat-o".