Cuplul format din Brad Pitt si Angelina Jolie trece printr-un moment critic. Cei doi au ajuns intr-un moment nu foarte prielnic pentru relatia lor, hotarandu-se sa ia o mica pauza, deoarece Brad doreste sa faca un "tur" cu bicicleta cu motor pentru a-si limpezi gandurile, potrivit Hotnews.

Si... cum in ultima vreme au aparut foarte multe zvonuri ca intre cei doi lucrurile nu merg foarte bine, speculatiile sunt fondate. Brad Pitt spune ca este foarte stresat de certurile lor si ca are nevoie sa conduca 165 de mile, pentru a-si face ordine in minte. in plus, o sursa a declarat pentru "Touch Weekly" ca l-a vazut pe Pitt in restaurantul Bandol Sur Mer si ca arata jalnic.

Un prieten al cuplului a declarat: "Angie si Brad sunt intr-o faza subreda din nou. Brad are nevoie sa se recreeze un timp pentru a se simti din nou liber.", informeaza entertainmentwise.com. Brad si Angelina au ajuns sa se certe pentru foarte multe lucruri, printre care relatia actorului cu fosta sa sotie, Jennifer Aniston, si problema greutatii si sanatatii Angelinei. in plus, in luna februarie a acestui an, au mai avut probleme si s-au certat zdravan, iar atunci Angelina Jolie si Brad Pitt au decis sa apeleze la ajutorul unui consilier de cuplu. Motivul scandalului a fost faptul ca Pitt nu se putea obisnui cu ambitiile pe care actrita le avea ca ambasador al bunavointei pe langa ONU. Brad si Angelina insa au hotarat atunci sa-si rezolve problemele de dragul copiilor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.