Dupa un an de munca, unele vedetele autohtone isi cumpara pe bani grei cateva momente de relaxare departe de agitatia si canicula din Romania. Tarile exotice sunt destinatiile preferate, dar nu trece vara fara o escala pe litoralul romanesc.
Monica si Irinel Columbeanu au plecat in vacanta in Creta, dupa ce luna aceasta au petrecut doua saptamani pe litoralul romanesc, intr-un hotel de lux din statiunea Mamaia. Cuplul a fost invitat de nasul de botez al micutei Irina sa petreaca zece zile pe insula greceasca, unde vor fi cazati la un hotel luxos de cinci stele. Daca pe tarmul Marii Negre sotii Columbeanu au fost insotiti de fetita si de bona acesteia, in vacanta din Grecia, Moni si Iri se vor bucura de intimitate pentru ca Irina a fost lasata acasa, fiind prea mica sa suporte calatoria cu avionul.

VACANTA DE 20.000 DE DOLARI


Miliardarului Cristian Tantareanu (foto stanga) ii place foarte mult sa calatoreasca. De fiecare data cand pleaca sa se relaxeze, omul de afaceri este insotit de rude, prieteni si angajati, pentru ca distractia sa fie garantata. "Niciodata nu suntem mai putin de sase. Uneori mergem si cate 20. Cand merg si angajatii, ajungem si la 50 de persoane", ne-a declarat Tantareanu. Cea mai scumpa vacanta a miliardarului a fost acum 12 ani in S.U.A. unde a cheltuit 20.000 de dolari intr-o luna jumatate. Tantareanu a vizitat alaturi de sotia si prietenii sai orasele San Diego, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles, Marile Canioane si Sierra Nevada.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.