Noile creatii ale Ritei sint feminine, sexy si se adreseaza femeii puternice, dar ce are grija de ea. De remarcat ca piesele prezentate pot fi purtate in fiecare zi, iar cele de seara numai la petreceri speciale. Rita s-a intrecut pe sine si ne-a oferit o colectie cu adevarat originala. Numele de "Freedom" nu are nici o legatura cu faptul ca e divortata, a marturisit Rita. "Ce am aratat in aceasta seara nu are nici o legatura cu faptul ca m-am separat, intre timp, de sotul meu, ci cu faptul ca sint o persoana libera, asa cum am fost dintotdeauna". Din sala nu a lipsit nici fostul sot, Nelutu Muresan, alaturi de cele doua fiice, Rebeca si Gloria. De altfel, omul de afaceri a venit cu mult inainte de inceperea show-ului, a avut grija de fetite, insa nu i-a daruit nici un buchet de flori Ritei, la terminarea prezentarii. Mireasa colectiei a fost Adelina Elisei, nimeni alta decit noua iubita a lui Cristi Chivu. A fost emotionata ca a imbracat aceasta rochie, pentru prima data, pe un podium.

A mai incercat, cu ani in urma, rochia surorii ei, in momentul in care aceasta s-a maritat. Si-ar fi dorit ca fotbalistul sa fie prezent, s-o sustina, insa este ocupat cu antrenamentele. I-am mai zarit printre invitati pe Catalin Botezatu, cu un nou look si a sa vestimentatie excentrica, venind insotit de Mihaela Tatu. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au ajuns impreuna cu cei doi fii ai omului de afaceri, Iuliana Marciuc, singura, fara Adrian Enache, Luana Ibaka, imbracata neadecvat, de parca iesise la o plimbare, la periferia orasului. Ovidiu Buta a urmarit cu atentie prezentarea, Joshua, patronul de la Bamboo, alaturi de o satena sexy, fetele de la Trident, sexy si provocatoare, dornice de a fi bagate in seama de presa, Sorana de la A.S.I.A., Mihaela Borcea. Multe dintre doamnele prezente si-au comandat deja citeva dintre rochiile prezentate.

Corina Zugravu, care a fost unul dintre manechine, i-a atras, ca de fiecare data, pe domnii cu bani, care tot intrebau mai multe lucruri despre ea. Din pacate, colegi de breasla de ai Ritei nu au venit la eveniment. Rareori se intimpla ca acestia sa se sprijine intre ei si sa vada si alte colectii decit cele ale lor. A urmat o petrecere intr-un cort amenajat special cu matasuri, luminari, delicatese culinare. Rita a avut emotii mari pentru acest eveniment, insa i-a iesit, asa ca si-a propus, in curind, o petrecere pe cinste alaturi de prieteni. Cit priveste vacanta, intentioneaza sa plece alaturi de cele doua fiice in Italia, dar si in America. Nu stim daca o va insoti si Nelutu Muresan, care de cind s-a despartit de Rita, il vedem des in compania ei. De dragul celor doua fetite, sotii au ales sa se comporte civilizat si sa le dea impresia fetelor ca sint o familie in continuare.