Instantaneele cu Angelina Jolie si Anna Nicole Smith au costat cel mai mult revistele americane de cancan.
Pe piata revistelor cu vedete, cancan si birfe, povestile despre despartirile, iubirile si ciudateniile starurilor nu fac doi bani fara niste poze pe masura. Revista „Forbes“ a publicat recent un clasament al celor mai scumpe fotografii de pe copertele revistelor de divertisment din SUA. Topul ia in considerare piata media a ultimilor zece ani (mai ales saptaminale ca „People“, „In Touch“, „US Weekly“ sau „OK!“), dar este incomplet, pentru ca, adesea, revistele de scandal prefera sa pastreze sub anonimat sumele platite catre paparazzi sau direct vedetelor.

In virful clasamentului sa afla fotografia cu fetita lui Brad Pitt si a Angelinei Jolie, publicata in revista „People“ din iunie anul trecut. Cele 4,1 milioane de dolari oferiti cuplului pentru dreptul de exclusivitate in toata America de Nord au luat drumul unor fundatii caritabile, dar au adus si succesul revistei. Totusi, inainte de publicarea sa propriu-zisa, fotografia circula si pe Internet. Mai trebuie spus ca faimosul cuplu Jolie-Pitt ocupa patru dintre cele zece locuri cu cele mai scumpe fotografii de coperta, relatia celor doi („US Weekly“) sau burtica de gravida a actritei („People“) valorind fiecare cite 500.000 de dolari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.