Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu si fiul liderului PSD, Viorel Hrebenciuc s-au afisat, din nou, in acest weekend la mare, in clubul Office din Mamaia. Cei doi au fost insotiti de bunul lor prieten Lucian Becali, nepotul finantatorului stelist.

Dupa ce presa speculase ca Elena i-ar fi dat papucii lui Hrebenciuc Jr., cei doi indragostiti au infirmat zvonurile, afisandu-se vineri seara in clubul Office din Mamaia, alaturi de o gasca de prieteni apropiati, din care facea parte si nepotul lui Gigi Becali, Lucian. Pentru prima data de cand formeaza un cuplu, Elena si Andrei s-au ferit de ochii presei. Daca pana acum, cei doi se tineau nestingheriti de mana pe plaja din fata Hotelului Rex, plina ochi de paparazzi, acum ei au incercat pe cat se poate "sa fenteze" ziaristii. Nu au stat deloc pe plaja si s-au refugiat in cluburile de noapte de pe Litoral.

De aceasta data, Elena si Andrei au fost mult mai rezervati si n-au mai facut risipa de gesturi tandre ca in urma cu cateva saptamani pe plaja. Ei au stat impreuna cu prietenii la o masa ferita de privirile indiscrete, situata intr-un colt al clubului. Dupa ce in ultima vreme a tinut prima pagina a ziarelor, cel mai fierbinte cuplu al momentului incearca acum sa-si ascunda relatia de ochii lumii si poate, de ochii tatilor. Se pare ca cei doi indragostiti prefera sa iasa mai nou doar in cluburile de fite, cu clientela selecta, acolo unde sa nu mai fie deranjati de fotoreporteri. Elena (24 ani), fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu si Andrei (23 ani), fiul liderului PSD, Viorel Hrebenciuc sunt impreuna de sase luni. Daca tatii au avut pana in prezent fiecare cate o reactie publica diferita la adresa relatiei dintre acestia, Elena si Andrei au preferat sa-si traiasca povestea de dragoste in tacere.

Nu cedeaza la presiuni

Desi intre Traian Basescu si Viorel Hrebenciuc exista un razboi deschis, idila dintre copiii celor doi rivali politici rezista inca. Mezina presedintelui pare sa faca destul de bine fata presiunilor venite in special din partea lui Traian Basescu, pentru ca, de partea cealalta, Viorel Hrebenciuc s-a aratat mult mai ingaduitor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.