Deputatul PLD Cristian Boureanu, considera luna de miere in Bora Bora drept unul dintre cele mai frumoase lucruri care i s-au intimplat in viata.
Politicianul a dus-o pe Valentina Pelinel in aceste locuri exotice, o rasfata permanent, ii cumpara cadouri si ii spune cit de mult o iubeste. De altfel, top-modelul vrea sa fie la inaltime si ii satisface toate dorintele sotului sau. Mai nou, cei doi indragostiti au de gind sa mearga in Grecia, sa-si reinnoiasca juramintele de iubire, dar si intr-o minivacanta la Paris. Sa nu uitam ca ii leaga o placuta amintire de Grecia, locul unde s-au si logodit, de altfel. In momentul de fata, locuiesc impreuna intr-un apartament si doresc sa-si construiasca o casa cit mai spatioasa si eleganta. Ioana, fiica din prima casnicie a parlamentarului, se intelege foarte bine cu Valentina si, de multe ori, pun la cale tot felul de surprize pentru politician.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.