Desi nu face sex cu femei de moravuri usoare, ba chiar a refuzat oferta sotiei sale de a se distra cu o prostituata in Olanda, Prigoana vrea, in calitate de viitor candidat la Primaria Capitalei, sa legalizeze bordelurile.

Silviu Prigoana se considera un bun manager si gospodar, calitati care, crede el, il recomanda foarte bine pentru postul de primar al Bucurestiului. "Eu nu sunt parlamentar, sunt om din popor si vreau ca bucurestenilor sa inceapa sa le placa mai mult orasul in care locuiesc", spune omul de afaceri. Desi principalele sale activitati in calitate de edil al Capitalei ar viza spatiile verzi si cele de joaca, transporturile si infrastructura, Prigoana se declara dispus sa sprijine legalizarea prostitutiei. O astfel de lege ar trebui intocmita si propusa de catre parlamentari. Omul de afaceri este de parere ca legalizarea prostitutiei ar aduce multe beneficii atat statului, cat si celor care practica aceasta "meserie".

Mai mult, omul de afaceri crede ca ar fi absolut necesar ca in Romania sa fie construite cat mai multe bordeluri, pentru ca prostitutia sa se desfasoare intr-un cadru legal. "Bordelurile nu se construiesc din bani publici, insa aduc multi bani la bugetul de stat. Iar eu sunt de acord cu tot ceea ce aduce bani, chiar daca unii ma condamna", ne-a declarat Prigoana.

In plus, afaceristul tine si partea prostituatelor, gandindu-se la viitorul lor: "In toate bordelurile din strainatate lucreaza romance. Nu vad de ce nu ar putea sa presteze si in tara natala. Trebuie insa sa le cream un cadru legal, sa aiba carte de munca si, la batranete, un fond de pensie", a adaugat sotul Adrianei Bahmuteanu. El chiar a apelat, la un moment dat, la o femeie cu experienta in materie de sex, care l-a initiat, la varsta de 14 ani, pe fiul sau mai mic, Silvius: "In fiecare seara, cand intram la el in camera, il gaseam cu mainile sub patura, asa ca l-am dus la femei", a recunoscut miliardarul.
Prigoana si sotia sa au fost, recent, intr-o excursie in Olanda. Ajunsi in Amsterdam, in celebrul cartier de prostituate Red District, Bahmu a fost tentata sa-i "ofere" sotului sau o ora in compania unei astfel de prostituate de lux. Familist convins, Prigoana a preferat sa se abtina de la acest gen de distractie.
Adriana a revenit la numele Bahmuteanu

Pentru ca se pregateste de o noua casatorie cu Silviu Prigoana, a treia la numar, Adriana se vede nevoita sa-si schimbe cartea de identitate: "E ciudat. Ma marit tot cu Prigoana, dar trebuie sa revin in buletin la numele de Bahmuteanu ca sa pot face din nou acest pas. Ieri am fost la Politie, pentru a depune actele".

Lamborghini lui Honorius, busit de caramizi

De cand s-a intors din America, Honorius, fiul cel mare al lui Prigoana, a avut parte numai de ghinioane. Ba a fost acuzat ca e amantul Anei Maria Prodan, cu care a fost surprins de paparazzi, la cumparaturi, in ipostaze tandre, ba, satul de cicalelile mamei sale vitrege, Adriana Bahmuteanu, a fugit de acasa, cazandu-se la un hotel din sectorul 4.

Chiar in prima seara de "libertate", s-a trezit cu luxosul Lamborghini "sifonat": "La ora 22.00 am ajuns la Hotelul Dalin, am parcat si, la numai 45 de minute, am vazut in fata hotelului multe echipaje de politie, stranse in jurul masinii mele", a declarat Honorius. Politistii l-au anuntat ca zgarieturile de pe portiera masinii au fost facute cu caramida, in timpul unei altercatii intre locatarii unui imobil din zona. Dupa incident, si-a luat dovada de la politie, cu care s-a prezentat ieri la compania de asigurari care va acoperi costurile reparatiilor necesare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.