Sotul vedetei Antenei 1, Roxana Ionescu, este foarte gelos si se aude ca ar intentiona sa se desparta de aceasta. In ultima vreme, "Mama Natura", cum o stiu toti, are o slabiciune pentru Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali.
Planturoasa vedeta a tot cochetat in ultima vreme cu amorezul, prin tot felul de cluburi si alte intilniri, iar acest lucru l-a infuriat la culme pe sot. Laurentiu, sotul "tradat", nu vede cu ochi buni relatia pe care consoarta sa o are cu ruda lui Becali. Se pare ca au avut loc mai multe discutii dure intre soti, iar el a amenintat-o ca va baga divort daca nu se astimpara. Vazind ca gluma se ingroasa si tinind cont de faptul ca Lucian nu prea o mai baga in seama, Roxana are de gind sa-l imbuneze pe sot si invitindu-l intr-o vacanta exotica, la Paris. I-a venit ideea sa-i cumpere si ceva cadouri, astfel incit sa-l impresioneze si sa uite de micile ei aventuri.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.