Eurovisionul i-a adus cintaretului Mihai Traistariu succese peste asteptari. Dupa concurs, viata i s-a schimbat total, iar numarul admiratoarelor sale a crescut foarte mult. Actualmente, artistul este curtat asiduu de sase femei, de la pustoaice de 14 ani, pina la tinere de 35 de ani. Dupa cum sustine Mihai, una dintre admiratoarele lui infocate, nu numai ca este casatorita, dar are si un copil. Chiar daca are sot si este mama, femeia nu se sfieste sa-si exprime sentimentele fata de cintaret, si ii propune o cit mai grabnica relatie amoroasa. "Imi trimite mesaje in fiecare zi, imi spune ca ma iubeste, ca vrea sa fim impreuna, vrea sa se trezeasca dimineata linga mine si sa-mi prepare cafeaua", a declarat cintaretul.

In ciuda refuzului si a racelii cu care-si trateaza "curtezanele", acestea nu se impaca deloc cu gindul ca artistul nu le poate iubi. "Toate imi spun ca ma iubesc, dar eu nu pot iubi sase femei deodata", pune Mihai punctul pe i. Si, spre dezolarea fanaticelor care il hartuiesc cu propuneri amoroase, e bine de stiut ca "masina de triluri" numita Traistariu, are deja o relatie care dureaza de aproximativ opt luni.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.