Vedeta noastra a fost si ea invitata Anastasiei Soare, "Regina Sprancenelor" de la Hollywood, la resedinta sa din Beverly Hiils unde a organizat un mare chef.

Anastasia Soare, denumita si "Regina Sprancenelor" de la Hollywood, a organizat sambata, la resedinta sa din Beverly Hills, o petrecere de pomina pe care i-a dedicat-o iubitului ei, cunoscutul naist Damian Draghici. Ziua de nastere a acestuia coincide cu ziua de nastere a actritei Lara Flynn Boyle, prietena cu Anastasia de cativa ani buni. Asa se face ca celebra vedeta si iubitul ei, Jack Nicholson, au fost invitatii de onoare ai Anastasiei. Cei doi sarbatoriti, Lara si Damian, au fost rasfatati de aproape 200 de invitati alesi pe "spranceana" de catre Anastasia. Printre acestia s-a numarat si Monica Barladeanu, nou intrata in anturajul "Reginei". Alaturi de Michelle Rodriguez, colega sa din "Lost", vedeta noastra a purtat minute-n sir discutii referitoare la industria cinematografiei hollywoodiene. Jack Nicholson si Lara Flynn Boyle au fost placut surprinsi de Monica Barladeanu despre care au aflat ca este o debutanta in filmul american. Printre cei prezenti s-au numarat si baietii din Black Eyed Pees.

"Living&Dying", urmatorul film in care va juca Monica

Duminica, 9 aprilie, in premiera la AXN, actrita Monica Barladeanu va interpreta rolului unei frumoase italience care ajunge in America pentru a-si opera tatal muribund, in episodul 11 din "Lost": Naufragiatii - sezonul 2. Monica Dean, cum este cunoscuta in lumea filmului american, interactioneaza cu Jack, unul dintre personajele principale, alaturi de care traieste clipe pasionale. Povestea lor culmineaza cu un sarut plin de pasiune si o despartire. Cu ocazia premierei, romanca a adresat un scurt mesaj telespectatorilor: "Iubitorii serialului vor avea parte de multe raspunsuri la intrebarile legate de viata lui Jack, cea de dinaintea prabusirii aeronavei". Urmatorul film in care Monica Barladeanu ar putea fi vazuta de publicul roman este "Living&Dying", bineinteles daca acesta va ajunge in cinematografele din Romania.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.