Mihai Albu are probleme serioase. Nici un creator de moda veritabil nu mai vrea sa colaboreze cu acesta. Motive sunt multe si destul de grave.

Pentru ca produsele marca Mihai Albu se rup mai repede decat o coaja de ou, designerii se tem atat pentru siguranta manechinelor, cat si pentru colectiile de moda care pot fi compromise definitiv din cauza unui toc sau a unei barete rupte.

Ca Mihai Albu este cel mai in voga creator de incaltaminte de pe la noi o stie toata lumea. Ca pretul condurilor este mult mai mare decat calitatea acestora, iarasi e bine cunoscut de catre publicul consumator. Ca vedetele noastre se incapataneaza sa se laude cu achizitiile marca Mihai Albu a devenit deja o banalitate.

Dar ce nu stie tot romanul (invidios si necajit ca nu-i poate achizitiona mandrei lui o pereche de pantofi de lux pentru ca ar ramane restantier la intretinere) este faptul ca designerii de moda autohtoni nu mai vor sa mai colaboreze in ruptul capului cu Mihai Albu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.