Noul an l-a gasit pe Wilmark intr-o companie selecta, la un hotel din Poiana Brasov.

Monica Anghel, Gil Dobrica, Cristi Enache, Marian Ionescu si baietii de la Directia 5 sunt doar cativa dintre cei cu care columbianul adoptat de tara noastra a ciocnit o cupa de sampanie. Wilmark a fost maestru de ceremonii la spectacolul in care au evoluat vedetele si ghid, in acelasi timp, deoarece pana la aparitia pe scena artistii trebuiau sa parcurga un adevarat labirint. Pentru ca a avut concurenta serioasa intr-ale dansului, din partea unei trupe de balet din Rusia si a dansatorilor sportivi, care au sustinut momente in spectacol, Wilmark - patronul unei scoli de dans, la care este si profesor, si-a demonstrat si el pe scena abilitatile de dansator pentru a fi la inaltime.

Dupa ce a muncit toata noaptea, Wilmark s-a retras la piscina hotelului pentru a se relaxa departe de petrecaretii zgomotosi.
Desi a reusit in plan profesional, a devenit celebru in Romania si a fost cooptat ca DJ al unui post de radio din Capitala, Wilmark a facut un bilant trist. Este al unsprezecelea an in care petrece Sarbatorile departe de mama si de surorile lui, asa incat si-a promis ca 2006 sa fie anul reintregirii familiei sale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.