Baietii de la Body&Soul vor sa dea lovitura pe piata muzicala in 2006. George, Laurentiu si Florin au luat hotararea de a reveni spectaculos in show-biz-ul autohton prin diverse proiecte muzicale.

Ei isi vor angaja chiar si un personal specializat care sa se ocupe de managementul, imaginea si tot ceea ce tine de bunul mers al trupei. Pentru a fi siguri ca iau cele mai bune decizii, baietii s-au retras, dupa data de 1 ianuarie, in munti, intr-o cabana din zona Fagarasului.

"Am considerat ca e cea mai buna hotarare, pentru a putea reflecta asupra proiectelor legate de trupa Body&Soul. Vrem sa schimbam macazul in multe directii. Asa ca nu stiu cat vom ramane 'sechestrati>> in cabana", ne-a marturisit Laurentiu. De Sarbatori, inainte de a sustine un concert la Petrosani, membrii formatiei au avut parte de o intamplare nefericita. Este deja cunoscut faptul ca solistii nu pleaca la nici un spectacol fara dansatoare. Acestea din urma au plecat mai devreme cu o masina. In apropiere de Ramnicu Valcea, din pricina vremii nefavorabile, soferul a pierdut controlul volanului. Din fericire, cei aflati in autoturism au scapat cu rani usoare si cu o sperietura zdravana. "Sa speram ca nu vom mai avea parte de astfel de intamplari in 2006", a mai spus Laurentiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.