Cantaretul, care intentioneaza sa se recasatoreasca, a fixat deja data evenimentului. Aleasa nu este alta decat fosta sa sotie, Kim Mathers, cu toate neintelegerile care au existat intre ei.

Eminem, care nu era deloc in cea mai buna forma, in ultima vreme, isi va uni din nou destinul cu mama fiicei sale, Hailie, in data de 14 ianuarie. La un post de radio american, rapperul anuntase deja, in luna decembrie, reimpacarea lor, numind-o, pe parcursul unui lung interviu, "sotia mea Kim", adaugand ca se vor recasatori, probabil, curand. Publicatia magazin The Star a facut publica o invitatie oficiala in care se spune: "In aceasta zi ma voi casatori cu persoana care este cea mai buna prietena a mea, aceea cu care eu rad, pentru care traiesc si pe care o iubesc". Invitatia precizeaza ca intreaga familie si apropiatii celor doi sunt invitati la casatoria lui "Kimberley Anne Mathers si Marshall Bruce Mathers III , in 14 ianuarie, la ora 17,00".
Cuplul fusese deja casatorit in 1999 si divortase in 2001. Dar cu dragostea nu e de glumit...


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.