Editia aniversara Kings On Ice, programata pentru 30 martie, a fost amanata pentru anul viitor, din cauza problemelor tehnice de pe patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti, informeaza organizatorii.

"Patinoarul «Mihai Flamaropol» din Bucuresti, care a gazduit mai multe editii Kings On Ice si unde urma sa aiba loc si show-ul programat initial pentru aceasta primavara, nu poate garanta conditiile optime pentru desfasurarea evenimentului, fapt ce a determinat amanarea galei aniversare din luna martie pentru anul viitor, cand se asteapta o imbunatatire a conditiilor pentru organizarea unui astfel de spectacol", se arata in comunicatul organizatorilor, Amphitrion.

"Desi am sperat ca situatia patinoarului «Mihai Flamaropol» se va imbunatati, ni s-a comunicat ca este posibil ca in orice moment, din lipsa de fonduri, patinoarul sa nu mai beneficieze de niciuna dintre utilitatile necesare functionarii: energie electrica, apa etc. In aceste conditii, spectacolul programat nu poate avea loc. Am dorit foarte mult sa nu dezamagim publicul fidel acestui show si am sperat ca se va gasi o solutie pentru rezolvarea problemelor legate de patinoar. Din pacate, nu se intrevede nicio posibilitate de solutionare a situatiei actuale. Este regretabil ca Bucurestiul nu are in acest moment niciun patinoar care sa poata gazdui un spectacol de o asemenea amploare, un loc pentru tinerii care doresc sa se dedice acestui sport sau pentru cei care practica hocheiul pe gheata. Dorim si speram sa primim vesti mai bune si sa putem continua seria spectacolelor de excelenta a patinajului la Bucuresti", a declarat Raluca Popescu, director general Amphitrion, transmite MEDIAFAX.

O traditie inaugurata in 2007, Kings On Ice a devenit unul dintre cele mai indragite si asteptate spectacole la Bucuresti. Timp de patru ani, Kings On Ice a adus in Romania cele mai cunoscute nume si cei mai indragiti reprezentanti ai patinajului mondial, in frunte cu celebrul campion olimpic Evgeni Plusenko. Publicul roman s-a bucurat de-a lungul celor patru editii de nenumarate demonstratii spectaculoase de patinaj artistic ale unor patinatori precum Stephane Lambiel, Brian Joubert, Aliona Savchenko - Robin Szolkowy, Surya Bonaly si Fabien Bourzat - Nathalie Pechalat.

Cei care si-au achizitionat deja biletul pentru show-ul ce ar fi trebuit sa aiba loc pe 30 martie, la Patinoarul "Mihai Flamaropol", au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea acestuia de la punctele de vanzare de la care a fost cumparat, respectiv reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria "Mihai Eminescu", Sala Palatului sau de pe www.myticket.ro, in perioada 4 februarie - 4 martie.

Citeste si:
Concertul Celine Dion, din nou reprogramat
Concertul Celine Dion, din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.