Social 18 Mai 2021 12:24

Spectacolul va putea fi urmărit abia pe 11 iunie 2023, decizie luată în contextul pandemiei de COVID-19.

„Eram foarte nerăbdătoare să vă întâlnesc pe toți în Europa în această vară, dar, din păcate, din cauza situației mondiale, lucrurile s-au tot amânat. Suntem foarte bucuroși pentru spectacolele pe care le vom putea ține în 2023 și de abia aștept să vă văd în sfârșit!”, le-a transmis artista fanilor.

Biletele deja achiziționate pentru concertul Celine Dion din 29 iulie 2020, precum și cele cu data inițială a reprogramării, respectiv 25 iulie 2021, își păstrează valabilitatea și pot fi folosite pentru acces pe 11 iunie 2023.

„Ne pare extrem de rău că suntem nevoiți să reprogramăm concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucuroși că Bucureștiul se numără printre orașele care vor putea în continuare să găzduiască spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram să o luăm, dar respectând măsurile guvernamentale în vigoare – și în timpuri de o asemenea incertitudine fără precedent – aceasta este acum singura noastră opțiune viabilă, pe care am fost nevoiți să o acceptăm cu durere în suflet. Dorim să ne arătăm aprecierea față de fanii Celine Dion pentru răbdarea lor și să îi recompensăm cu o tombolă unică, cu multe premii, în speranța că vom mai alina așteptarea”, a declarat Laura Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului de la București.

Conform comunicatului, pentru publicul care se află în imposibilitatea de a participa la concert în noua dată reprogramată, organizatorii pun la dispoziție posibilitățile de preschimbare a biletului în voucher și retur, în conformitate cu legislația în vigoare.

„De la data prezentului anunț (17 mai 2021), cumpărătorii de bilete care doresc preschimbarea biletelor în vouchere, au la dispoziție 30 de zile calendaristice (până la 16 iunie 2021, inclusiv) pentru a-și exprima opțiunea. După expirarea celor 30 de zile de la data prezentului anunț, adică începând cu 17 iunie 2021, biletul devine automat valabil pentru ediția reprogramată a evenimentului, conform legislației în vigoare. Ulterior, cei care vor trimite solicitările în termenul menționat mai sus vor primi prin intermediul distribuitorului de bilete un voucher pentru contravaloarea biletului, ce va putea fi folosit pentru achiziționarea biletelor pentru alte evenimente Emagic Live până la epuizarea termenului de 6 luni de zile de la data încetării perioadei de suspendare a dreptului de organizare a evenimentelor, conform prevederilor legale. În cazul în care voucherul nu este folosit pentru achiziționarea de produse sau servicii în termenul indicat – respectiv 6 luni de la data încetării perioadei de suspendare a dreptului de organizare – sumele reprezentând contravaloarea biletului vor fi rambursate în termen de 90 de zile calculat din noua dată (reprogramată) a evenimentului (respectiv din 11 iunie 2023)”, au mai transmis organizatorii, potrivit digifm.ro.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Mai 2021 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.