Leonardo DiCaprio intentioneaza sa faca "o pauza foarte lunga" in cariera, intrucat se simte epuizat dupa ce a interpretat in ultimii doi ani rolurile principale din trei filme.

"Sunt putin cam epuizat. Voi lua o pauza foarte lunga. In doi ani, am jucat in trei filme, iar acum sunt complet epuizat", a declarat starul american pentru Bild, cel mai citit cotidian din Europa.

Actorul se afla in prezent in plin turneu de promovare a celui mai recent film al sau, "Django dezlantuit/ Django Unchained", de Quentin Tarantino, in care interpreteaza rolul unui proprietar american de sclavi, extrem de crud. "Voi calatori in jurul lumii pentru a face cunoscute diverse activitati de promovare a mediului", a adaugat DiCaprio.

La sfarsitul anului 2012, Leonardo DiCaprio a militat pentru infiintarea unui sanctuar marin in Oceanul Austral, cu scopul de a proteja cateva mii de specii de vietuitoare.

Actorul american, in varsta de 38 de ani, spune ca isi asuma statutul de "persoana privilegiata".

"Vreau sa ii ajut pe acei oameni pentru care lucrurile nu au mers prea bine in viata - tocmai pentru ca lucrurile au mers atat de bine pentru mine", a adaugat artistul american, scrie MEDIAFAX.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996. In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in filmul lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010. Totodata, in anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat in "J. Edgar", in regia lui Clint Eastwood.

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.