Sergiu Nicolaescu este internat la Spitalul Elias din Capitala pentru o afectiune digestiva cronica si in acest moment nu se ia in calcul o interventie chirurgicala.

"Sergiu Nicolaescu este internat in Spitalul Universitar de Urgenta «Elias» pentru o afectiune digestiva cronica cunoscuta. In urma investigatiilor efectuate s-a decis initierea tratamentului medicamentos corespunzator", a precizat sursa citata.

Potrivit conducerii unitatii sanitare, pentru moment nu se pune problema unei interventii chirurgicale.

Surse medicale au declarat miercuri ca regizorul Sergiu Nicolaescu, in varsta de 82 de ani, a fost internat in Spitalul Elias din Capitala in urma fisurarii unor coaste si ar putea fi supus unei interventii chirurgicale pentru o suferinta pulmonara. Regizorul Sergiu Nicolaescu a cazut in urma cu o saptamana in timp ce se indrepta spre garajul sau, el suferind un traumatism toracic, respectiv i s-au fisurat cateva coaste.

Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, ca regizorul se afla miercuri in Sectia de chirurgie toracica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.