Prezentatoarea “ProMotor” a implinit 27 de ani, iar primii care au sarbatorit-o au fost chiar colegii din PRO TV.

Petrecerea mare s-a desfasurat vinerea trecuta, in Terminus, bar ce apartine fostului logodnic al Roxanei, Bogdan, cu care vedeta a ramas foarte buna prietena. Au venit Cabral si fosta lui sotie Luana, Andra Teodorescu si alti colegi din PRO, insa vedeta serii a fost cu siguranta Steven Seagal. "M-am cunoscut cu el la inceputul saptamanii trecute, iar vineri m-am dus sa fac un interviu.

Nu s-a putut ca se simtea cam rau, dar l-am chemat la petrecere si, spre marea mea surprindere, chiar a venit!" Seagal s-a infiintat la Terminus insotit de manager si de multi bodyguarzi si i-a daruit Roxanei un buchet imens de flori. Roxana a fost rasfatata cu daruri inedite. De exemplu, pe langa un set superb de lenjerie intima primit de la Luana Ibacka si "o groaza de parfumuri si flori", dr. Adina Alberts i-a facut cadou o marire de buze, la care Roxana inca n-a apelat!

Steven Seagal va imparti cadouri copiilor orfani si batranilor de la un azil din Capitala. Evenimentul va avea loc maine, de Mos Nicolae, la magazinul Universal


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.