Actorii Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu vor primi, post-mortem, stele pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, intr-un eveniment organizat vineri, de la ora 13.00, in Piata Timpului.

Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestari organizate vineri de Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si centrul comercial Cocor, in care vor fi omagiati marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole, scrie MEDIAFAX.

Astfel, de la ora 9.30, la Manastirea Radu Voda (Zona Unirii), in prezenta a numeroase personalitati din lumea teatrului si filmului romanesc, va avea loc Sfanta Liturghie cu slujba de pomenire a actorilor decedati si slujba de binecuvantare a celor vii.

Totodata, vineri, incepand cu ora 13.00, vor fi decernate, in memoriam, pe Aleea Celebritatilor din Capitala, patru stele, actorilor Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu si Serban Ionescu.

Decernarea celor patru stele se va face in prezenta fostilor colegi, a prietenilor si a rudelor artistilor decedati. De asemenea, la eveniment, rudele artistilor vor primi Placheta Bucurestiului, oferita de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, dar si cate o stea din aur din partea casei de bijuterii Sabion, bijutierul oficial al evenimentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.