Adi Cristescu este noul clapar al trupei Voltaj, inlocuindu-l pe Bobby Stoica, dupa decizia acestuia din urma de a parasi formatia pentru a se dedica unor noi provocari profesionale, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Cat Music.

"Producator si compozitor respectat, cu multi ani de cariera in spate, Adi Cristescu se alatura in aceasta luna uneia dintre cele mai de succes trupe romanesti, Voltaj. Adi il va inlocui la clape pe Bobby Stoica, dupa decizia recenta a acestuia de a parasi trupa pentru a se dedica unor noi provocari profesionale", se spune in comunicatul Cat Music.

Potrivit sursei citate, Adi Cristescu si-a inceput cariera foarte devreme. La trei ani si jumatate lua primele lectii de pian, compunand prima melodie in scoala primara. Dupa ce a absolvit Liceul "Dinu Lipatti", Adi a continuat educatia muzicala la Conservator, la sectia de Compozitie Jazz. In paralel, s-a indreptat spre lumea filmului, compunand muzica pentru scurt si lungmetraje.

Despre Voltaj, Adi Cristescu spune ca este probabil cea mai mare provocare din viata sa de artist. "Ii cunosc pe baieti de mult timp, le stiu traseul profesional si ii admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar stiu sa faca muzica. Pe plan personal ii admir pentru sinergiile dintre ei, faptul ca sunt ca o familie, se completeaza reciproc extraordinar. Sunt sigur ca ma pot integra in echipa si ca pot sa ii ajut sa dezvoltam lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, asa cum sunt obisnuiti fanii Voltaj", spune Adi Cristescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.