Victor Ponta a imbracat, marti, echipamentul sportiv si a intrat pe teren pentru a juca un meci de fotbal desfasurat intre echipa "Politicienilor" si cea a "Artistilor", prilejuit de inaugurarea, de catre primarul PSD Robert Negoita, a centrului sportiv Apollo, din Sectorul 3.

Dupa ce a facut turul Arenei Apollo, un compelx sportiv de de circa 5500 de metri patrati, compus dintr-o sala multifunctionala, cabinet medical si spatii pentru fitness, impreuna cu primarul Robert Negoita si ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, premierul Victor Ponta a mers la vestiare pentru a se schimba in echipamentul sportiv.

Potrivit MEDIAFAX, el a intrat pe teren alaturi de ceilalti politicieni - primarul Robert Negoita, Florin Alexe, Ionut Vulpescu, Nicolae Banicioiu, consilierul sau Eugen Teodorovici, Gabriel Mutu, Ludovic Orban, Catalin Ivan si Dan Tudorche.

De partea adversa, in echipa "Artistilor" au intrat pe terenul de fotbal, printre altii, Adrian Enache, Kamara, Dani Otil, Andrei Duban, Mihai Sturzu.

Meciul s-a desfasurat pe durata a doua reprize, de cate 15 minute, cu o pauza de cinci minute.

Desi, conform programului initial, Ponta ar fi trebuit sa joace doar in prima repriza, premierul a stat pe teren tot timpul meciului, fiind si marcatorul a patru goluri. Mai mult, Ponta a dat si doua pase de gol si a contabilizat doua bare.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul era egal, 7-7, meciul fiind continuat cu loviturile de departajare, in urma carora echipa "Artistilor" a fost declarata invingatoare, la o diferenta de doar un gol.

"Niciodata n-au cum sa castige politcienii contra artistilor. E normal, e rezultatul logic", a spus Ponta la finalul meciului.

Intrebat de jurnalisti in legatura cu numarul mare de goluri pe care le-a marcat, premierul a glumit, spunand ca a fost "lasat" sa inscrie.

"M-au lasat. N-a fost blat, ca nu stim sa facem, dar m-au mai lasat", a spus Ponta, care a aratat ca "sportul e de o mie de ori mai frumos decat politica".

Citeste si:
Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în...
Laurențiu Reghecampf,...

"Sportul m-a ajutat in viata cel mai mult - nu in politica. Am invatat ca nu exista nimeni care sa castige toate meciurile. Important e sa joci in continuare si cand te retragi, atunci gata", a spus Ponta.

El le-a marturisit jurnalistilor ca joaca de 20 de ani baschet, iar in fiecare duminica are meci de campionat.

"Joc de 20 de ani baschet in campionat, dar nu va spun unde ca nu vreau sa veniti acolo. Joc in fiecare duminica, am meci de campionat", a spus Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.