Laurențiu Reghecampf a fost sancționat de Comisia de Disciplină în Fotbal. Trebuie să plătească 200.000 de euro, iar în caz contrar, nu mai putea profesa.

Laurențiu Reghecampf, sancționat de Comisia de Disciplină în Fotbal

Laurențiu Reghecampf a primit o lovitură extrem de puternică, în ceea ce privește cariera sa. Acesta a fost sancționat de Comisia de Disciplină în Fotbal, fiind nevoit să scoată din buzunar 200.000 de euro.

Toate problemele sale au început odată cu decizia de a pleca de la Universitatea Craiova, pentru a semna un contract cu o echipă din Arabia Saudită, la doar două luni distanță de la semnarea contractului. Fostul partener de viață al AnamarieI Prodan nu își mai poate desfășura activitatea, până nu plătește clauzele de reziliere de mii de euro.

Plecarea lui a lăsat echipa Universitatea Craiova fără antrenor, ceea ce i-a determinat pe Oficialii de la Universitatea Craiova să anunțe autoritățile Federației, astfel el fiind sacționat și fără drept de a mai avea o carieră în fotbal, până la achitarea sumei de 200.000 de euro pe care le-o datorează.

Laurențiu Reghecampf a mai antrenat echipe precum Steaua București (FCSB), Al-Hilal (Arabia Saudită) și Al-Wahda (Emiratele Arabe Unite).

"Știința la zi

La data de 18 septembrie 2023, domnul Laurențiu Reghecampf și unul dintre membrii staffului său tehnic au denunțat unilateral contractele, printr-o notificare trimisă clubului.

Conform regulamentelor FRF, contractul rămâne în vigoare până la data pronunţării unei decizii definitive şi irevocabile în acest sens, de către comisia jurisdicţională a FRF competentă.

Până la finalizarea procedurii menționate mai sus, responsabilitatea pentru pregătirea echipei îi va reveni domnului Corneliu Papură, având funcția de director tehnic, ajutat de:

- Dragoș Bon și Ionuț Stancu, antrenori secunzi

Citeste si:
Top 5 zodii perfectioniste. Viața lor este guvernată de disciplină...
Top 5 zodii perfectioniste....

- Cătălin Tudor și Daniel Ene, preparatori fizici

- Daniel Tudor, antrenor cu portarii

- Marius Francisc, analist video", a transmis Universitatea Craiova, conform spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Februarie 2024 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.