Andreea Balan se pregateste anul viitor, in primavara, de o noua relansare.

Solista a optat deja pentru un gen muzical mai putin dur si promoveaza, mai nou, un blues compus de Marius Moga pe posturile muzicale.

Andreea, ieri a fost ziua ta onomastica. Ai facut chef?

Din pacate nu, pentru ca am fost plecata din Bucuresti impreuna cu prietenul meu. Dar m-am intalnit cu fanii chiar saptamana trecuta (eu ma vad cu fanii mei in fiecare luna) si m-au sarbatorit atunci. Am primit cadou multi maimutoi. Chef o sa dau in vara viitoare, pe 23 iunie, cand este ziua mea de nastere.

Am inteles ca pregatesti un album nou. Cand va fi lansarea?

Lucrez intr-adevar la un nou album pe care il voi lansa in primavara. Am decis impreuna cu casa de discuri sa optez pentru o schimbare radicala de stil. Nu voi mai fii o fata dura ca pana acum, ci voi arata publicului partea mea mai sensibila. Nu poti fi dur la infinit, mai ales ca sunt femeie, nu?! Vreau sa fie un album deosebit, pentru ca am lucrat cu cei mai buni compozitori de la noi, printre care Marius Moga, Bobita de la Voltaj si Laurentiu Duta. De altfel, noua mea piesa - un blues semnat Marius Moga - este deja difuzata pe posturile muzicale, si sper sa prinda foarte bine.

Ce segment de public vizezi cu acest nou album?

Dat fiind faptul ca am optat pentru un stil mult mai sensibil, sper ca publicul meu sa depaseasca limita de varsta de 20 de ani. Pana acum m-am adresat mai mult adolescentilor rebeli, de acum vreau sa reusesc sa conving si alte categorii de public.

Cum iti vei petrece sarbatorile? Ti-ai facut deja planuri?

Voi avea concerte in Bucuresti, si nu numai. De altfel, nici n-as concepe sa stau intr-un loc. Eu de la 12 ani sunt pe scena de sarbatori.

Te tenteaza o colaborare in televiziune sau un rol intr-o telenovela?

Mi-ar placea mai degraba un rol intr-un film si chiar si intr-o telenovela, insa nu la acest moment. Nu vreau sa ma fac mai cunoscuta prin intermediul unui astfel de rol, cum fac multi dintre solistii nostri. Plus ca atunci cand ma voi decide sa debutez intr-o astfel de productie o voi face dupa ce voi lua niste lectii de actorie.

Te gandesti sa urmezi chiar o facultate de teatru?

Deocamdata sunt anul trei la Jurnalistica.

Practici jurnalistica?

Nu inca, dar ma gandesc sa incep sa scriu intr-o revista.

Ce te atrage mai mult: presa scrisa sau televiziunea?

Ambele. As vrea sa le fac pe amandoua daca se poate. Mi-as dori sa scriu la o revista si sa produc o emisiune la televiziune. Nu ma atrage neaparat sa prezint. Mie imi place sa fiu in miezul actiunii. Cred ca mi-ar placea sa fiu si reporter.

Noul album va aduce si o schimbare de look?

In mod sigur. Nu stiu inca daca ma voi face iar blonda sau ma voi tunde mai scurt. Vom vedea, trebuie sa discut cu producatorii mei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.