Huidu se plange pe blogul sau ca este urmarit permanent de paparazzi si continua sa fie blamat, desi nu a influentat in niciun fel decizia judecatorilor.

"Traiesc in ultime zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizata de Roton (o casa de discuri autohtona si un important jucator de pe piata media), ca sa ma intalnesc cu oamenii din industria in care activez! In interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: 'ia uite, petrece dupa accidentul ala teribil'! Jalnic si patetic!", scrie realizatorul TV.

Huidu a tinut sa asigure familiile victimelor ca nu se va opune despagubirilor cerute.

"Vreau sa asigur rudele victimelor ca nu ma intorc in prim plan in televiziune asa cum gresit cred, si ca banii pe care i-am convenit ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect! Ii rog si pe ei, si pe avocatii lor, sa constientizeze realitatea si sa redeschida contul pe care l-au inchis! Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!"

"In ceea ce priveste actul de justitie, el nu a fost influentat in nici un fel, desi s-a spus multe si am fost demonizat ca am cumparat justitia cu bani! Nu am contestat nimic, desi puteam, pentru ca procesul sa se termine repede si oamenii sa primeasca despagubirile ce vor fi stabilite de catre judecatori. Ce am primit in schimb? Epitetele "drogat" sau "criminal odios", exprimarile de genul "daca eram eu luam 20 de ani" si "in America era deja inchis" se lovesc de jurisprudenta existenta!", scrie Huidu pe blogul sau.

"As vrea sa reamintesc ca dupa accident nu am parasit locul, am fost testat, mi s-a luat sange, iar in luna noiembrie 2011 am facut un examen neurologic si medical complet la clinica din Innsbruck, unde am fost internat anterior, examen care e la dosar si a stat la baza examinarii din Brasov pe care am facut-o ulterior! Toate testele si analizele au iesit bine. La fel si examinarea. Despre asta nu va spune presa in veci nimic, desi sunt la dosar! In ochii lor si in ochii celor injectati de ura exista un singur vinovat: eu!", relateaza Huidu.

Citeste si:
Atac armat la o universitate din centrul orașului Praga. 15...
Atac armat la o universitate...

El incheie afirmand ca stie ca declaratiile sale vor fi trunchiate si roaga presa sa precizeze clar sursa de unde au fost luate, astfel incat "oamenii care vor informatii sa stie de unde sa le ia".

Citeste si: Huidu rupe tacerea: Primul interviu de la accident


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.