Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa il sustina pe 14 noiembrie, in Romania, a fost amanat pentru 2013.

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa il sustina pe 14 noiembrie, in complexul Romexpo din Bucuresti, a fost amanat pentru anul viitor, din cauza ca sala respectiva nu corespunde cerintelor echipei tehnice a starului, potrivit MEDIAFAX.

Motivul amanarii concertului divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica.

Astfel, cladirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor de productie ale managementului cantaretei, iar Bucurestiul nu dispune de o sala care sa poata gazdui concerte de mare anvergura.

"Organizatorii concertului, in acord cu managementul artistei, intentioneaza reprogramarea evenimentului in cursul anului viitor. Cu siguranta, concertul va fi organizat intr-un spatiu exterior, care sa permita construirea unei structuri care sa poata sustine toate cerintele tehnice necesare show-lui. In acest context, Romania va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai inalt nivel, fara niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat in conditiile prevazute initial", se mai spune in comunicatul organizatorilor.

Biletele deja vandute vor fi valabile pentru data ce urmeaza a fi programata si anuntata.

Cu toate acestea, persoanele care au cumparat bilete si doresc sa recupereze contravaloarea lor o pot face numai la punctele de vanzare de unde au achizitionat biletele, incepand cu data de 5 octombrie si pana pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.