Un judecator din Los Angeles a respins plangerea depusa impotriva lui John Travolta de un barbat, care intr-o carte pe care a publicat-o in acest an pretindea ca ar fi intretinut relatii sexuale cu actorul american, informeaza bbc.co.uk.

Potrivit MEDIAFAX, cartea "You'll Never Spa in This Town Again" de Robert Randolph a fost publicata in luna februarie.

Randolph a pretins ca Travolta si avocatul sau l-au defaimat prin raspandirea de afirmatii false cu privire la sanatatea sa mentala, pentru a convinge oamenii sa nu ii cumpere cartea.

Avocatul lui Travolta, Martin Singer, a catalogat actiunea depusa de Randolph in instanta drept "absurda".

Judecatorul Malcolm Mackey de la Curtea Superioara din Los Angeles a respins acuzatiile de defaimare la adresa lui Travolta, care se centrau pe o scrisoare pe care avocatul starului a transmis-o site-ului Gawker.com, ca raspuns la o informatie publicata despre cartea lui Randolph, care era la momentul respectiv in curs de aparitie.

Motivele care au stat la baza deciziei judecatorului pentru respingerea acuzatiilor aduse lui Travolta nu au fost dezvaluite. Totusi, potrivit CNN, instanta a decis ca scrisoarea era protejata de legislatia americana privind libertatea de exprimare.

Cartea lui Randolph a fost publicata cu trei luni inainte ca alti doi barbati, de profesie maseuri, sa-l acuze pe Travolta ca i-ar fi agresat sexual in timpul unor sedinte de masaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.