Actorul Horatiu Malaele va primi joi o stea pe Aleea Celebritatilor, la o zi dupa ce isi va sarbatori cea de-a 60-a aniversare.

In cadrul evenimentului, Horatiu Malaele va primi si o stea din aur din partea Casei de Bijuterii Sabion, scrie romanialibera.ro.

Aleea Celebritatilor este un proiect cultural initiat si organizat de Teatrul Metropolis, Cocor si Primaria Municipiului Bucuresti, care a debutat in ianuarie 2011 si gazduieste stelele unora dintre cei mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Stefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Marin Moraru, Iurie Darie, dar si a Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.