Starea de sanatate a actorului Iurie Darie este una stationara, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului "Bagdasar-Arsenie", Florin Bica.

„Iurie Darie nu mai este conectat la aparat. Respira singur, dar este in continuare intubat. Starea acestuia nu s-a ameliorat pe parcursul acestei zile. Deocamdata nu a vorbit cu nimeni. Deschide ochii si strange din cand in cand din mana”, a precizat dr. Florin Bica, citat de gandul.info.

Actorul Iurie Darie a ajuns, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), cu o ambulanta, dupa ce a acuzat dureri in piept si probleme de respiratie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicatie postoperatorie, acumuland in continuare lichid la creier.

El a fost transferat, sambata seara, de la SUUB la Spitalul "Bagdasar-Arseni", unde in 21 mai a fost operat pentru eliminarea lichidului care se acumulase la creier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.