Dosarul privind accidentul provocat de fostul realizator de televiziune Serban Huidu se afla in faza avansata de solutionare.

Una dintre partile din dosar a cerut Institutului de Expertize Criminalistice lamuriri suplimentare in legatura cu una dintre concluziile expertizei.

Reprezentantii Ministerului Public sustin, intr-un comunicat de presa de joi, ca partile din dosar nu au formulat obiectiuni, insa una din parti "a solicitat lamuriri suplimentare in raport de concluziile conform carora «autoturismul nu a derapat»".

Rezultatul expertizei tehnice in cazul accidentului lui Serban Huidu

"Urmeaza ca Institutul de Expertize Criminalistice sa formuleze punctul de vedere in raport cu precizarile solicitate intr-un termen rezonabil", se precizeaza in comunicatul citat de MEDIAFAX.

Serban Huidu era apt sa conduca in momentul accidentului

"Cauza se afla in faza avansata de solutionare", mai scriu reprezentantii Ministerului Public in comunicatul citat.

Urmarirea penala fata de realizatorul TV Serban Huidu a fost inceputa in 18 octombrie 2011 de procurorii Parchetului Judecatoriei Brasov. Fostul realizator TV este acuzat de uciderea din culpa a trei persoane dupa ce, in 16 octombrie 2011, in timp ce mergea pe DN1 spre Brasov, la iesirea din localitatea Timisul de Sus - intr-o zona in care sunt curbe si viteza legala este de 50 de kilometri la ora - a intrat cu masina pe contrasens si a izbit o Dacia Logan in care se aflau cele trei victime.

Citeste si
Noua "strategie" de aparare a lui Huidu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.