Actorul si regizorul Ion Caramitru a primit joi o stea pe Aleea Celebritatilor - Walk of Fame din Bucuresti.

Actor, regizor, fondator si presedinte al Uniunii Teatrale din Romania (UNITER) si director al Teatrului National Bucuresti, Ion Caramitru a fost sarbatorit pe Aleea Celebritatilor - Walk of Fame in luna sa aniversara, in anul dedicat marelui dramaturg I. L. Caragiale si, totodata, la 20 de ani de la prima gala UNITER.

Cu ocazia ceremoniei de inaugurare a noii "stele", Caramitru a declarat ca Romania se afla "in primele randuri ale teatrului mondial" si ca, oriunde merg, artistii din teatrul romanesc "lasa urme adanci"
, scrie MEDIAFAX.

Aleea Celebritatilor - Walk of Fame, un proiect initiat in ianuarie 2011, gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Capitala stralucesc deja stelele unor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Draga Olteanu-Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut si Stela Popescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.