Axl Rose, Slash, Izzy Stradlin, Duff MCKagan si Steven Adler se vor reuni pe 14 aprilie la Cleveland, cu ocazia includerii formatiei lor in Rock & Roll Hall of Fame.

Eligibilitatea includerii in Rock & Roll Hall of Fame se obtine dupa 25 de ani de la lansarea primului album. In 2012 se implinesc 25 de ani de la lansarea albumului Apetite for Destruction, deci a venit si randul Guns N' Roses (GNR). Cei cinci membri originali nu mai canta impreuna de la mijlocul anilor '90, insa Axl Rose a pastrat drepturile asupra brandului si a venit si in Romania intre timp.

Dizzy Reed, cantaret la clape si membru in prezent al GNR, a declarat ca formatia se va reuni in forma originala pentru ceremonia de includere. Artistul insa nu stie daca formatia va si sustine un concert.

"Stiu ca toti membrii originali vor fi prezenti dar nu stiu exact ce se pune la cale. Este o chestie unde sigur toate se vor aranja si va iesi ceva frumos. Eu voi aduce cu mine o atitudine pozitiva, un cap limpede si o inima recunoscatoare", a declarat Reed pentru contactmusic.com.

Avand in vedere ca poti sa-i convingi pe Slash si pe Axl Rose sa stea in aceeasi incapere impreuna, ar fi pacat sa nu-i pui sa si cante. Acum nu ne ramane decat sa avem rabdare pana in aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.