Un grup de cinefili amatori din Liverpool si-au cerut banii inapoi pe biletele de film la "The Artist". Erau si foarte indignati pe deasupra.

Motivul? Cumparatorii de bilete au reclamat faptul ca exista o problema cu sonorul si cu imaginea filmului. Desi mersul la film este o activitate placuta, de relaxare, uneori merita sa-ti faci temele.

The Artist este un film care omagiaza epoca filmelor mute si este in sine un film mut. In plus regizorul a micsorat imginea de proiectare pentru ca filmul sa imite cat mai fidel filmele mute de alta data.

"Odeon Liverpool One este fericit sa ii ramburseze pe cei care isi exprima nemultumirea in primele 10 minute dupa inceputul filmului", a declarat pentru The Guardian reprezentantul cinematografului respectiv.

The Artist este unul dintre preferatii cursei pentru Oscaruri de anul acesta. A castigat deja trei Globuri de Aur si este nominalizat in 12 categorii la premiile Bafta. Va recomandam sa vizionati trailerul pentru a fi pregatiti pentru premiera filmului in Romania, care inca nu s-a anuntat, dar e posibil sa aiba loc daca filmul are parte de succese la premiile Academiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.