The Artist si Tinker, Tailor, Soldier, Spy au parte de cele mai multe nominalizari la premiile Bafta, echivalentul Oscarurilor in Marea Britanie.

The Artist a fost nominalizat in 12 categorii iar Tinker Tailor Soldier Spy in 11, relateaza telegraph.co.uk. Amandoua filmele sunt nominalizate pentru Cel mai Bun Film, Cel mai Bun Regior si Cel mai Bun Actor in Rol Principal.

Drive, The Descendants si The Help completeaza lista filmelor nominalizate pentru Cel Mai Bun Film. Exista de asemenea mai multe nominalizari pentru filme precum Hugo, My Week With Marilyn, The Iron Lady si The Help.

O victorie la premiile Bafta acordate pe 12 februarie 2012 ar consolida sansele pentru filmul The Artist ca castige Oscarul. Principalul sau concurent in aceasta privinta este The Descendents, care saptamana trecuta a castigat Globul de Aur pentru Cea mai Buna Drama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.