Sinead a lansat un apel de ajutor prin contul ei de Twitter, in mijlocul unei crize de depresie. Fanii i-au raspuns si au ajutat-o cu sugestii de psihiatri. Aparent...

Desi s-a impacat cu sotul de care se despartise dupa doar 16 zile de casatorie, cantareata irlandeza se tot lupta cu demonii depresiei si ai nevoii de droguri. Pe 11 ianuarie Sinead O'Connor a scris pe contul ei de Twitter: "Stie cineva un psihiatru in Dublin sau Wicklow? Nu sunt bine si sunt in pericol".

Sinead nu a avut deloc o saptamana buna. Saptamana trecuta a avut o supradoza de droguri pentru care a fost dusa la spital in Los Angeles. Apoi a fost tratata in spital in Irlanda pentru o glezna scrantita dupa ce o tentativa de sinucidere in urma cu trei zile, relateaza The Sun.

In mesajele ei pe Twitter de pe 11 ianuarie a zis "nu stiu cum altcumva sa cee ajutor". Dupa cateva ore, cantareata s-a simtit mai bine si le-a multumit fanilor sai pentru ajutor si pentru sugestii. A doua zi a scris: "Ma apuc sa dau telefoane pentru noul album. Nu pot sa las nimic sa ma opreasca sa muncesc".

Intr-adevar, nimic nu se compara cu fanii lui Sinead...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.