Cantareata irlandeza s-a casatorit cu Barry Herridge pe 8 decembrie in Las Vegas. 16 zile mai tarziu, cei doi s-au despartit.

Sinead a spus partea ei din poveste prin intermediul blogului sau, declarand ca in continuare il iubeste foarte mult pe fostul ei sot. Cantareata in varsta de 45 de ani se afla la a patra casatorie, sabotata de anturajul sotului sau, conform spuselor sale.

Povestea devine si mai interesanta, deoarece in noaptea nuntii, mirele si mireasa ar fi pornit intr-o cautare nebuna prin Las Vegas dupa droguri. In acel moment, marturiseste Sinead, Barry ar fi realizat ca poate casatoria nu a fost cea mai buna alegere din viata sa.

"La trei ore de la finalul ceremoniei, mariajul nostru a avut de suferit din cauza comportamentului anumitor persoane din viata sotului meu. Un alt factor ar fi fost si cursa nebuneasca in care am pornit noi doi pentru a face rost de putina iarba pentru mine in noaptea nuntii, din moment ce eu nu beau. Sotul meu a fost ranit si afectat negativ de experienta dar si de atitudinea celor apropiati lui care erau impotriva nuntii", povesteste Sinead pe blogul ei.

Postul lui Sinead cu privire la aceasta situatie se termina intr-o nota pozitiva: "Macar m-am casatorit in Las Vegas, intr-un Cadillac roz. Mai Rock n Roll de atat nu se poate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.