Averea de 845 de milioane de dolari a actorului Mel Gibson se injumatateste dupa pronuntarea finala in privinta divortului dintre el si Robin Gibson.

Mel Gibson a fost in vizorul public destul de mult in ultimii ani din pricina scandalului iscat intre el si iubita sa, Oksana Grigorieva. Putin oameni isi mai aduceau aminte in acele vremuri ca Gibson de fapt este in continuare casatorit, dar separat, de Robin Gibson (relatie inceputa in anii 70 si oficializata pe 7 iunie 1980).

Cuplul s-a separat in 2009, dupa ce Gibson a anuntat ca Oksana ii va naste un copil. Divortul a fost finalizat saptamana trecuta, iar Robin va primi jumatate din averea fostului sau sot faimos, cu care are sapte copii. Robin Gibson a cerut de asemenea ca numele ei de fata, Moore, sa fie restaurat.

Mel Gibson se inscrie astfel in cursa pentru cel mai costisitor divort din istoria Hollywood-ului, relateaza thehollywoodgossip.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.