Un tribunal din LA a stabilit ca actorul american Mel Gipson va sta pentru urmatorii trei ani sub control judiciar, va efectua16 ore de munca in folosul comunitatii si va urma un program de consiliere psihologica, timp de un an. Motivul?

Mel Gibson, in varsta de 54 de ani, a fost codamnat pentru ca a lovit-o pe partenera sa Oksana Grigorieva, in timpul unei dispute conjugale. anul trecut., scrie DailyMail.co.uk.

Castigator al premiului Oscar ca regizor al peliculei Braveheart, Gibson incearca sa obtina custodia fiicei sale Lucia, pentru care se lupta cu fosta partenera.

In fata judecatorilor, actorul a pledat vinovat si recunoscut ca a palmuit-o. Cei doi au aparut impreuna in public pentru prima oara in 2009, dupa ce Gibson s-a despartit de fosta sotie, cu care a fost casatorit timp de 29 de ani. Gibson si Oksana au rezistat impreuna doar un an.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.