Unul dintre doctorii care il trateaza pe cantaret in clinica din Viena unde este internat, a informat presa ca pacientul sau si-a mai revenit.

Doctorul Cristoph Zielinski a declarat ca George Michael "isi revine" din pneumonia care aproape l-a costat viata, insa doctorii nu pot sa se pronunte daca starul va putea sa plece acasa de Craciun sau nu.

"Stim ca starea lui s-a imbunatatit si in general suntem optimisti in privinta recuperarii sale complete", a declarat Zielinski, citat de mirror.co.uk.

Intrebat daca Michael va putea pleca acasa de Craciun, Zielinski a declarat ca "medicii nu se pot pronunta in privinta acestei decizii" si ca trebuie sa se consulte cu pacientul.

George Michael a fost internat in clinica vieneza la sfarsitul lunii noiembrie, cand se afla la doar un pas de moarte din cauza unei pneumonii severe. Artistul se afla in capitala austriaca pentru un concert, insa boala l-a fortat sa anuleze evenimentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.