Saptamana trecuta, George Michael a fost internat de urgenta intr-o clinica din Viena din cauza unei pneumonii severe.

Desi zilele trecute trecuta medicii spuneau ca artistul raspunde bine la tratament, luni dimineata, acestia au anuntat ca starea cantaretului s-a agravat dupa ce a dezvoltat o noua maladie pulmonara, care impiedica oxigenul sa ajunga in fluxul sangvin, scrie DailyMail.

Publicatia The Sun scrie ca artistul este inca in viata datorita patului miraculos Triadyne Proventa, care costa 100.000 de lire si este folosit de persoanele cu probleme respiratorii.

"Din cauza plamanilor care nu functioneaza bine, inima trebuie sa pompeze mai intens, pentru a trimite sangele in organism, iar acest fapt conduce la scaderea sanselor de supravietuire. Acest pat incearca sa ajute plamanii, pentru a-i face sa functioneze cat de bine pot ei sa functioneze", a explicat medicul Carol Cooper.

"George Michael este in stare critica, ceea ce inseamna ca ar putea sa moara. Inca nu stim de ce unii oameni sunt mai afectati de pneumonie decat altii, insa, daca esti un pacient de varsta mijlocie si ai deja alte probleme de sanatate, precum o boala a sistemului imunitar, prognoza ta medicala nu e prea buna", a adaugat Carol Cooper.

Sursa citata spune ca George Michael ar putea suferi pierderi de memorie sau alte probleme mentale grave deoarece creierul nu a fost oxigenat corect. De asemenea, vocea artistului ar putea fi afectata din cauza aparatului de ventilatie la care este conectat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.