Faimosul regizor Steven Spielberg s-a nascut pe 18 decembrie 1946 in Cincinatti, Ohio. Este unul dintre cei mai faimosi regizori ai tuturor timpurilor si... nici macar n-a terminat facultatea.

Lista lui Schindler, ET, Saving Private Ryan, Minority Report... si lista continua. Filme clasice unul si unul, toate cladite sub ochiul dibace al lui Steven Spielberg. Nimeni nu poate spune cum ar fi aratat peisajul cinematografic de la Hollywood fara Spielberg, dar cert este ca atat publicul cat si criticii i-au iubit filmele.

Deznodamantul din ET, cand vizitatorul extraterestru isi ia ramas bun de la Elliott, pentru a pleca pe nava sa spre casa, a fost desemnat cel mai puternic moment cinematografic.

Dar dincolo de a fi un artist vizionar, Spielberg este si un om de afaceri iscusit. Cum altcumva ar fi ajuns in Top 10 cei mai bogati oameni de la Hollywood.

Ii uram un sincer la multi ani si va invitam sa vizionati urmatorul video, care ni-l arata pe Spielberg in anul 1977, vorbind despre Intalniri de Gradul 3. Si nu uitati, urmatorul film pe care o sa-l vedem de la Spielberg este War Horse, care va fi lansat in Romania in februarie 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.