ET, productia SF a lui Steven Spielberg a fost unanim desemnat filmul cu cel mai impresionant moment din istoria filmelor, depasind Toy Story 3 si Rocky.
Un nou sondaj a identigicat ca deznodamantul din ET, cand vizitatorul extraterestru isi ia ramas bun de la Elliott, pentru a pleca pe nava sa spre casa, este cel mai puternic moment cinematografic.

Potrivit The Guardian, scena finala din productia lui Steven Spielberg din 1982 a castigat competitia intrecand filme precum Toy Story 3, Rocky, Bambi, Butch Cassidy si Sundance Kid in cadrul sondajului realizat de catre Filmclub si LoveFilm. Mai mult de 30% dintre respondenti l-au numit drept momentul favorit dintr-un film.

Toy Story 3 a fost plasat pe locul doi, cu momentul in care Woody si jucaria isi strang mainile in asteptarea unei morti iminente in furnalul de gunoi. Mai mult de 16% au votat aceasta secventa.

Lupta lui Rocky pentru cel mai greu campionat al lumii a fost responsabila de plasarea filmului lui Sylvester Stallone pe locul 3, in timp ce scena finala din Bambi, cand mama puiului decaprioara moare se afla pe locul 4. Locul 5 a fost ocupat de catre filmul Butch Cassidy and the Sundance Kid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.