Celebra actrita americana Meryl Streep a acceptat sa pozeze pentru prima data pentru revista Vogue.

Desi este una dintre cele mai apreciate actrite din lume, Meryl Streep nu credea ca va ajunge unde este acum si mai ales sa ca va aparea la 62 de ani pe coperta Vogue, devenind "cea mai batrana persoana" din lume care a pozat pentru celebra revista.

Dupa ce a implinit 40 de ani, actrita a marturisit ca a primit trei roluri de vrajitoare, ceea ce a facut-o sa creada ca femeile care au trecut de prima tinerete sunt vazute drept "grotesti” si s-a gandit sa-si incheie cariera, scrie DailyMail.


Sursa foto: vogue.com


Perfect adaptabila pentru orice rol, atat in drame, cat si in comedii, cu o carisma unica in randul actritelor de la Hollywood, Meryl Streep a fost recompensata cu alte 84 de premii, performanta impresionanta pentru o cariera de 33 de ani.


Comediile "Mamma Mia!", "Diavolul se imbraca de la Prada", "Julie si Julia" si "E tare complicat", in care a jucat Meryl Streep, au generat incasari totale de 1,3 miliarde de dolari, la nivel mondial.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.